fbpx

Хигиеничари

Објавно на: 23/06/2021
Статус: Активен

 

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Клиничката болница “Аџибадем Систина”  има потреба од:

 

ХИГИЕНИЧАР (5 извршители)

 

 

 ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 

Главните одговорности на хигиеничарот се одржување на високо ниво на хигиена во амбулантите, болничките соби, лекарските соби, како и помошните простории, почитувајќи го правилото за правилна селекција на медицински отпад, како и правилата за безбедност и здравје при работа.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено средно средно обраование
 • Работно искуство како хигиеничар ќе се смета за предност
 • Посветеност на работата
 • Одлучни комуникациски вештини
 • Високо ниво на доверливост и етика
 • Флексибилност во однос на работни обврски и и работното време

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 

 • Апликациите треба да бидат доставени на
 • e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на:
 • Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Медицински лабораториски техничар во лабораторија за генетика 16/05/2022Активен
  Техничко лице во болничка аптека 16/05/2022Активен
  Службеник на паркинг15/05/2022Активен
  Машински техничар 10/03/2022Активен
  Болничар07/03/2022Активен