fbpx

Градинар

Објавно на: 05/09/2018
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 

– Градинар (1 извршител)

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 

Градинарот, како дел од службата за одржување во Клиничка болница „Аџибадем Систина”,  уредно и еколошки безбедно ја одржува градината околу објектот, има познавања од ботаника и хортикултура и се грижи за опремата за одржување на градината.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Завршено соодветно образование
 • Познавање на методи и техники на градинарство
 • Способност за управување со машини за одржување на градината
 • Способност како за тимска така и за индивидуална работа
 • Висока работна етика

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на
 • e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на:
 • Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Специјалист за поддршка на апликацииОдделение за поддршка на апликативен софтвер05/12/2018Активен
Оператор во Контакт-центарот на македонски и албански јазикCall Center23/11/2018Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/11/2018Активен
Доктор на медицина15/10/2018Активен
Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина03/10/2018Активен
Хигиеничари11/06/2018Активен
Медицинска сестра06/06/2018Активен