fbpx

Фитнес-инструктор

Објавно на: 30/10/2020
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина” го проширува својот тим и има потреба од:

 • Фитнес-инструктор (2 извршители)

ОПИС НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

Фитнес-инструкторот во спортскиот центар на КБ „Аџибадем Систина“ Premium physical therapy & sport center е одговорен за демонстрирање и објаснување на клиентите за правилно користење на фитнес-опремата, врши контрола и дава основни совети околу правилно вежбање и соодветно користење на фитнес-справите.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено минимум средно образование
 • Поседување лиценца за фитнес-инструктор
 • Минимум една година искуство како фитнес-инструктор
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Познавање на MC Office програмите (Excel, Word);

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Доверливост

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Службеник за обезбедување на имот и лица19/11/2020Активен
Машински техничар 18/09/2020Активен
Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати17/09/2020Активен
Медицинска сестра 16/09/2020Активен
Болничар07/08/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Општ работник – домар15/01/2020Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен