fbpx

Фармацевтски техничар

Објавно на: 26/07/2019
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Фармацевтски техничар (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно медицинско образование за фармацевтски техничар (со уверение за положен државен испит)
 • Работно искуство како фармацевтски техничар
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Работа со компјутери

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност
 • Висока работна етика
 • Внимателност и прецизност при работењето
 • Одлични комуникативни вештини
 • Способност за тимска работа
 • Флексибилност
 • Адаптибилност

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Фармацевтскиот техничар е одговорен пред шеф на болничка аптека.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Возач23/07/2019Активен
Службеник за обезбедување на имот и лица22/07/2019Активен
1 извршител за работа во радиофармацевтската лабораторија18/07/2019Активен
Дипломиран фармацевт16/07/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен