fbpx

Електротехничар за нисконапонски инсталации

Објавно на: 09/12/2020
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Електротехничар за нисконапонски инсталации

 ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 Главните одговорности на електротехничарот за нисконапонски инсталации, генерално, вклучуваат изведба на:

 • електротехнички инсталации
 • инсталации за безбедносни системи и видеонадзор
 • противпожарни системи
 • системи за контрола на пристап и контрола на работно време
 • автоматизација на врати
 • автомација на паркинг-системи

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно образование – техничка насока
 • Работно искуство во областа се смета за предност
 • Познавање англиски јазик

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Почитување професионална тајна;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Електротехничарот за нисконапонски инсталации е одговорен пред директорот за оперативни работи и одржување 

Дополнителни информации

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *