fbpx

Доктор-специјалист по анестезиологија со реаниматологија / интензивно лекување

Објавно на: 29/05/2020
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Доктор-специјалист по анестезиологија со реаниматологија / интензивно лекување

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршен Медицински факултет
 • Специјализација по анестезиологија со реаниматологија или анестезиологија со интензивно лекување
 • Положен стручен испит
 • Лиценца за работа
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Способност за преземање иницијатива и мотивираност за постојана доедукација/надградба на знаењата
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Нето плата за позицијата: 150.000,00 денари
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Машински техничар 18/09/2020Активен
Сервис-техничар за контрола и одржување на медицински апарати17/09/2020Активен
Медицинска сестра 16/09/2020Активен
Медицински лабораториски техничар во лабораторија за молекуларна дијагностикаЛабораторија за молекуларна дијагностика10/08/2020Активен
Биолог во лабораторија за молекуларна дијагностикаЛабораторија за молекуларна дијагностика10/08/2020Активен
Болничар07/08/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Медицинска сестра на Одделот за детска кардиохирургијаДетска кардиохирургија26/06/2020Активен
Супервизор во болничка кујна02/03/2020Активен
Асистент за финансиско известување и планирање04/02/2020Активен
Management Trainee17/01/2020Активен
Општ работник – домар15/01/2020Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство12/11/2019Активен
Доктор специјалист по општа хирургија01/10/2019Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен