fbpx

Дипломиран фармацевт

Објавно на: 01/03/2023
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Дипломиран фармацевт (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршен Фармацевтски факултет
 • Одлично познавање англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 •       Професионален однос кон работата
 •       Почитување на правила и кодекс на работа
 •       Одлични комуникациски вештини
 •       Способност за брза реакција
 •       Флексибилност
 •       Доберливост
 •       Дисциплинираност

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 10 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на
 • e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на:
 • Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Фармацевтски техничар22/03/2023Активен
  Хигиеничари01/03/2023Активен
  Преведувач од англиски јазик27/02/2023Активен
  Службеник за обезбедување на имот и лица15/02/2023Активен
  Специјалист за правни работи30/01/2023Активен
  Тим лидер за одржување на хигиена20/12/2022Активен
  Транспортер07/12/2022Активен