fbpx

Дата-аналитичар

Објавно на: 23/09/2022
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина“ го проширува својот тим и има потреба од:

 

ДАТА-АНАЛИТИЧАР

 Дата-аналитичар треба да врши обработка и анализа на статистички податоци, да врши нивно филтрирање, да креира извештаи во соработка со сите оддели во болницата.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование од областа на економијата или природно-математички науки
 • Напредно познавање на MS OFFICE, EXCEL, POWER BI, DIGITAL, INDESIGN
 • Работа со собирање и анализа на податоци и познавање на статистички методи и алатки за анализа
 • Работа на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 •  Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични организациски вештини
 • Способност за толеранција и трпение
 • Високо ниво на доверливост и етика
 • Ориентираност кон решавање на проблеми
 • Флексибилност

  

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • За уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите што ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Хигиеничари23/09/2022Активен
  Преведувач (турски и англиски)23/09/2022Активен
  Медицинска сестра 15/09/2022Активен
  Болничар14/09/2022Активен
  Службеник за обезбедување на имот и лица05/09/2022Активен
  Медицински лаборант трансфузист 12/08/2022Активен
  Судски преведувач од албански јазик04/07/2022Активен
  Систем-инженер17/06/2022Активен