fbpx

Бренд и маркетинг специјалист

Објавно на: 29/05/2023
Статус: Активен

Клиничка болница Аџибадем Систина го проширува својот тим и има потреба од:

БРЕНД И МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ (1 извршител)

 

Бренд и маркетинг специјалистот ги спроведува бренд-стратегиите и маркетинг плановите, ги поддржува маркетинг-програмите, подобрувајќи го идентитетот на брендирање преку извршувањето на потребните активности. Истиот го организира процесот на изработка на корпоративните материјали, водејќи грижа за целокупниот изглед на болницата, учествува во организирање на просторот за маркетинг цели, учествува во организација и спроведување на маркетинг кампањи, а се тоа во соработка со одделите со цел стекнување сигурност дека брендот е значаен за потрошувачите.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено соодветно високо образование
 • Најмалку 3 години искуство во оддел за маркетинг ќе се земе за предност
 • Познавање на MC Office програмите (Excel, Word)
 • Одлично познавање на англиски јазик

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични организациски вештини
 • Креативност
 • Висока работна етика
 • Способност за тимска работа
 • Почитување приоритети и крајни рокови

 

  

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 8 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *