fbpx

Болничар

Објавно на: 07/08/2020
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Болничар

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно образование;
 • Познавање англиски и/или албански јазик (говорење, читање, пишување) се смета за предност;
 • Искуство како болничар се смета за предност.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Почитување на професионална тајна;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Позитивни ставови и однесувања со подготвеност да се одговори на потребите на пациентите
 • Висока работна етика

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Болничарот е одговорен пред одговорната сестра на оддел и главната сестра на болницата.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Специјалист за права на пациенти03/03/2021Активен
Службеник за обезбедување на имот и лица09/02/2021Активен
Електротехничар за нисконапонски инсталации09/12/2020Активен
Медицинска сестра 16/09/2020Активен
Медицинска сестра20/07/2020Активен
Доктор на медицина01/10/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен