fbpx

Биолог во лабораторија за молекуларна дијагностика

Оддел: Лабораторија за молекуларна дијагностика
Објавно на: 21/11/2021
Статус: Активен

Клиничката болница “Аџибадем Систина”  има потреба од:

 • Биолог во лабораторија за молекуларна дијагностика (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование од областа на биологијата (Природно математички факултет-Биологија). Предност ќе имаат кандидатите кои имаат завршено насока по Молекуларна биологија
 • Работно искуство како биолог во дијагностичка лабораторија (се смета за предност)
 • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Висока работна етика

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Висока работна етика.

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Биологот во лабораторија за молекуларна дијагностика е одговорен пред Шеф на лабораторија за молекуларна дијагностика

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи