fbpx

Асистент за финансиско известување и планирање

Објавно на: 11/08/2023
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Асистент за финансиско известување и планирање

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Асистентот за финансиско известување и планирање:

 • подготвува месечни и периодични менаџмент и финансиски извештаи;
 • врши контрола на сметководствената евиденција;
 • учествува во подготовка на годишен буџет и бизнис план како и контрола на нивната реализација;
 • врши набљудување на поставените системи за контрола, дизајнирани со цел да ги штитат средствата на болницата како и да обезбедат известување на точни финансиски резултати.

 

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 

 • Диплома за завршено високо образование од областа на финансии;
 • Минимум две години работно искуство во ревизорска куќа, или во оддел за контрола, финансиско известување или буџетирање (искуство во интернационална фирма ќе се смета за предност);
 • Познавање на МСФИ и локалната даночна регулатива;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Excel;
 • Способност за тимска работа;
 • Висока работна етика;

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 10 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

 

 

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 10 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *


  Активни огласи

  ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
  Тим лидер за одржување на хигиена25/09/2023Активен
  Машински техничар 20/09/2023Активен
  Службеник на паркинг12/09/2023Активен
  Службеник за обезбедување 12/09/2023Активен
  Болничар11/09/2023Активен
  Транспортер30/08/2023Активен
  Специјалист за поддршка на апликации01/08/2023Активен
  Информатички техничар26/07/2023Активен