fbpx

Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина

Објавно на: 03/10/2018
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина”  има потреба од нови млади кадри кои ќе се вклучат во работата на раководството на клиничката болница и ќе имаат можност за личен и професионален развој во оваа област, на работно место:

Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина (1 извршител)

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Организирање и координирање на сите административни активности поврзани со работата на менаџментот на болницата;
 • Работење во соработка со целиот тим и одговорност за распоред и координирање на состаноци на менаџментот како и целосна организација на тек на истите (обработка на текст, табеларни пресметки, компјутерски презентации, преводи);
 • Обезбедува општа административна и канцелариска поддршка и услуги во согласност со канцелариските правила, процедури и административните системи воспоставени од менаџментот на болницата;
 • Дејствува како контакт за внатрешни и надворешни клиенти со Менаџментот на болницата;
 • Други активности.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование;
 • Одлично познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување);
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Напредно познавање Microsoft Office програми
 • Искуство како персонален асистент се смета за предност.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Одлични комуникациски способности – пишани и вербални;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Способност за одредување приоритети во работењето;
 • Процена на проблеми и решавање проблеми;
 • Собирање информации и следење на информациите;
 • Внимание на детали и точност при обработка на истите;
 • Флексибилност;
 • Адаптибилност;
 • Позитивни ставови и однесувања со подготвеност да се одговори на потребите на менаџментот и клиентите за да се задоволат нивните потреби, барања и очекувања.
 • Висока работна етика

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Персоналниот асистент е одговорен пред директорот на болницата.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на е-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Супервизор за одржување хигиена05/06/2019Активен
Преведувач (англиски јазик)23/05/2019Активен
Медицинска сестра со искуство како инструментарка во операциони сали 06/05/2019Активен
КардиоперфузионистКардиохирургија 03/05/2019Активен
Доктор специјалист анестезиолог17/04/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен
Специјалист за поддршка на апликацииОдделение за поддршка на апликативен софтвер05/04/2019Активен
Супервизор на Контакт-центарCall Center11/03/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен