fbpx

Архитект

Објавно на: 20/04/2023
Статус: Активен

Клиничка болница Аџибадем Систина го проширува својот тим и има потреба од:

                АРХИТЕКТ (1 извршител)

 

 • ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

Архитектот подготвува детални цртежи за објектите,одговорен е и за адаптација на проекти во однос на целите за остварување, потребите за градба и буџетот. Архитектот подготвува апликации за планирање и изградба на одделите, го надгледува процесот на проектирање и изведба на објектот од страна на изведувачите и врши нарачки и контрола на количините на материјали.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ПОЗНАВАЊА И ВЕШТИНИ

 

 • Завршено високо образование (Архитектонски факултет);
 • Работно искуство во проектирање и контрола на изведба на објекти минимум 2 години;
 • Познавање и работа со AutoCad
 • За предност ќе се смета познавање и работа со SkethUp/3DS Max
 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност;
 • Почитување на правила и кодекс на работа;
 • Внимателност и прецизност при работењето;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Аналитички способности;
 • Способност за организација;
 • Способност за координација;
 • Динамичност и енергичност;
 • Познавање на компјутерски системи;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Процена на проблеми и решавање на проблеми;
 • Висока работна етика.

 

                                        ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

–           Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.

–           Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.

–           Дискреција на кандидатите е загарантирана.

–           Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *