fbpx

АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК ВО ДИЈАГНОСТИЧКИ ЛАБОРАТОРИИ

Објавно на: 25/10/2023
Статус: Активен

 ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Административен службеник во Дијагностички лаборатории

    ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Административниот службеник во Дијагностички лаборатории ги организира и надгледува сите административни активности, со цел непречено функционирање на дневните активности на лабораториите. Истиот по потреба одговара на емаил на пациенти, подготвува извештаи и комуницира со останатиот персонал од болницата.

 

    ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено средно медицинско образование (ќе се смета за предност) или средно образование од административни насоки
 • Работно искуство како административен асистент ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Познавање англиски јазик
 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за тимска работа;
 • Висока работна етика
 • Флексибилност

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 10 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на email: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка Болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.

 

Онлајн апликација за кариера

  Прикачете CV *