fbpx

1 извршител за работа во радиофармацевтската лабораторија

Објавно на: 18/07/2019
Статус: Активен

Клиничка болница „Аџибадем Систина има потреба од:

 • 1 извршител за работа во радиофармацевтската лабораторија

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Завршено високо образование (од областа на медицинска физика, биологија, биохемија, фармација или радиолошки технолог со искуство во радиофармацевтска лабораторија)
 • Одлично познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
 • Познавање на работа со компјутери

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Професионален однос кон работата, одговорност и дисциплинираност
 • Почитување на правила и кодекс на работа
 • Внимателност и прецизност при работењето
 • Одлични комуникациски способности – пишани и вербални
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Способност за координација и работење со рокови
 • Флексибилност
 • Адаптибилност
 • Доверливост

ПОЗИЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

 • Одговорен е пред шефот на Одделот за нуклеарна медицина

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Огласот е отворен 5 работни дена. Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Фармацевтски техничар26/07/2019Активен
Возач23/07/2019Активен
Службеник за обезбедување на имот и лица22/07/2019Активен
Дипломиран фармацевт16/07/2019Активен
Хигиеничари15/04/2019Активен
Болничар14/04/2019Активен
Медицинска сестра10/04/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен