fbpx

1 извршител Претставник за продажба и маркетинг (Sales Executive)

Објавно на: 07/07/2021
Статус: Активен

Клиничката болница „Аџибадем Систина” има потреба од:

 • Претставник за продажба и маркетинг (Sales Executive)

ОДГОВОРНОСТИ

 • Водење тим за услуги на пациенти и менаџмент на локална канцеларија за информации;
 • Планирање посета на клиенти на неделно и месечно ниво;
 • Организирање и учество на настани со здравствени професионалци и организации;
 • Менаџирање согласно законска регулатива;
 • Подготовка на неделни и месечни извештаи за продажба и маркетинг за HQ;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

 • Високо образование од областа на природни науки, фармација, диплома за медицинска сестра или други квалификации од областа на здравствени науки
 • Професионално искуство во полето на маркетинг и продажба во здравствен или фармацевтски сектор, предност имаат кандидати со 3+ години искуство
 • Солидно познавање на албански и англиски јазик (говорен и пишан), познавање на турски јазик е предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Силни организациски и тајм менаџмент вештини
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос;
 • Силна работна етика и чувство за професионални достигнувања ;
 • Добро познавање на клучните здравствени организации на ниво на држава;
 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини, вештини за продажба и презентирање;
 • Насоченост кон успех и желба за напредок во конкурентна средина;
 • Доверливост

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 • Апликациите треба да бидат доставени на e-пошта: hr@acibademsistina.mk или по пошта на: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, ул. „Скупи“ 5А, 1000 Скопје.
 • Уредна пријава ќе се смета секоја навремена пријава по огласот.
 • Дискреција на кандидатите е загарантирана.
 • Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *


Активни огласи