fbpx

Известување за работно време

30.12.2020

Почитувани пациенти,

Ве известуваме дека Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во текот на утрешниот ден, четврток, 31.12.2020, ќе работи во две смени. Прва смена од 8 до 13 часот и втора смена од 12:00 до 18:00 часот. Потоа прием на пациенти ќе се реализира преку Ургентен центар, кој функционира 24 часа.