fbpx

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ

29.12.2021

Почитувани пациенти, ве известуваме дека амбулантите во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ за ден, петок, 31.12.2020 ќе работат со следното работно време:

Прва смена од 08:00 до 12:00 часот и втора смена од 12:00 до 17:00 часот.

Потоа прием на пациенти ќе се реализира преку Ургентен центар, кој функционира 24 часа.

Истото работно време се однесува и за ден среда, 05.01.2022 година.