fbpx

Известување

29.05.2020
AcibademSistina Hospital web
 

Почитувани пациенти,

Ве известуваме дека од понеделник (1 јуни) Клиничката болница „Аџибадем Систина“ повторно ќе работи со полн капацитет во две смени. За пациентите и посетителите во функција се влез А и Б, кои ќе бидат отворени од 08:00 до 21:00 часот. Ургентниот центар за деца и возрасни работи 24 часа, секој ден во неделата. За закажување преглед, јавете се во Контакт-центарот на 02/30 99 500

Во услови на прогласена пандемија на Ковид-19, Клиничката болница „Аџибадeм Систина“ ги презема сите засилени мерки и протоколи за заштита на пациентите и вработените. Следете ги препораките за заштита и превенција од коронавирусот. Нашата грижа за вашето здравје продолжува!