fbpx

Проф. д-р Мане Грличков

30.04.2014

Проф. д-р Мане Грличков дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири стручниот тим со еминентниот ревматолог проф. д-р Мане Грличков. Пациенти ќе може да добијат врвна дијагноза и третман на ревматските болести, благодарение на долгогодишното искуство во оваа област на проф. д-р Грличков.
„Аџибадем Систина“ и во иднина ќе продолжи да го нуди најдоброто на своите пациенти во сите медицински специјалности. Нашиот професионален тим составени од најдобрите специјалисти, признати во својата професионална работа, секогаш отворени за соработка и 24 часа подготвени да одговорат на секој предизвик.
Вашиот преглед можете да го закажете на 02 3099 500.