fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р д-р Златко Палчевски

Специјалист по гинекологија и акушерство

2008
Магистер – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2000
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1994
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2009 – 2010
Специјална Клиника за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ – Скопје

1995 – 2009
Универзитетски клинички центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство – Оддел родилни сали и оддел за оперативна гинеколошка онкологија , Специјалист по гинекологија и акушерство