fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

ПРИМ. Д-Р Владимир Јекиќ

Специјалист по оториноларингологија

1999
Примариус
Министерство за здравство – Република Македонија
1983
Усовршување по отохирургија – медицински факултет – Загреб
Клиника за оториноларингологија и цервико-фацијална хирургија
1982
Специјалист по оториноларингологија – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1976
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за оториноларингологија
1996 – 1997
Универзитетски клинички центар – Скопје, Р. Македонија
Клиника за уво, нос и грло, оториноларинголог, директор на клиниката
1978 – 1996
Универзитетски клинички центар – Скопје, Р. Македонија
Клиника за уво, нос и грло, оториноларинголог, раководител на оддел