fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Тијана Јорданова

Доктор по општа медицина, специјализант по Оториноларингологија

2022 – во тек

Специјализант по Оториноларингологија – Факултет за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

 

2015-2021

Доктор по општа медицина
Медицински факултет – Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2024 – …

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Оддел за Оториноларингологија

 

 

2022

ЈЗУ „Здравствен дом на Скопје“

Итна медицинска помош

 

 

2021

КОВИД Центар

Клиничка Болница „Аџибадем Систина“

волонтер

Лекарска Комора

Здружение на лекари специјализанти

  • Англиски
  • Српски

„Кога хирургијата разоткрива системска болест. Анализа на случај“  Тијана Јорданова, Аленка Шопова Илиеска – Прв национален симпозиум на малди лекари, ЗЛС Скопје 2023.