fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Стефанија Хаџиевска

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2009
„Медицински Факултет“, Доктор на Медицина
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

2017
Медицински Факултет, Специјалист по Анестезиологија со Интензивно лекување
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

2022
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Кардиoхируршка интензивна нега и анестезија

2019
Државна кардиохирургија
Раководител на Оддел за анестезија

2014
Државна кардиохирургија
Оддел за анестезија, анестезиолог

Англиски, Шпански

Награда 13 Ноември,Град Скопје,од областа на здрвствена заштита на тимот на доктори кои ја извршија првата трансплантација на срце во РСМ.