fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Станка Танчева Крстевска

Специјалист по педијатрија

2007
Специјалист по педијатрија – Медицински факултет Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј –Скопје, Р. Македонија
2000
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј –Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија, специјалист по педијатрија
2001 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ – Скопје