fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Среќко Рајовски

Молекуларен биолог, Менаџер за Бизнис и развој на Дијагностички лаборатории

2016-
Докторат
Биолошки факултет – Белград

2016
Универзитет Мастер
Биолошки Факултет – Белград

2013
Факултет
Природно Математички факултет Скопје

2021-
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Шеф на одделение за флеботомија и преданалитика,
Менаџер за Бизнис и развој на Дијагностички лаборатории

2013-2020
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Биохемиска лабораторија-биохемичар

2009
“Мала Богородица” Скопје
Лаборатории – лаборант

Друштво на генетичари – Србија
Српско Биолошко Друштво