fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Соња Јорданова Цацаноска

Дефектолог

2010-2014
Постдипломски студии – сурдологија
Филозофски факултет – Институт за дефектологија

 

2005-2009
Додипломски студии – Институт за дефектологија
Филозофски факултет

2017-сега

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Оддел за детски болести

 

2007-2017
индивидуална работа со деца со развојна проблематика

 

2011-2013
волонтер во детска клиника Скопје
Детска неврологија

Англиски
Италијански
француски