fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Софија Пешова

Доктор по општа медицина, специјализант по дерматовенерологија

2020

Медицински Факултет Скопје

Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје – Медицински факултет

2022-…

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Ургентен центар – педијатрија

2021

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Инфективен оддел