fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Снежана Тимчева Цветковска

Специјалист по гинекологија и акушерство

2005
Нови техники и технологии при третман на цервикалната патологија
Марибор, Р. Словенија

2002
Цервикалната патологија
Љубљана, Р. Словенија
1999
курс по цервикална патологија и колпоскопија
Софија, Р.бугарија
1996
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1988
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство
2001 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ – Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство
1996 – 2001
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство
1990 – 1991
„ИРЕ ИРМ Здравствена станица“ – Скопје
Лекар по општа пракса