fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Проф. д-р Слободан Николиќ

Интерна медицина

Аџибадем Систина

slobodan.nikolikj@acibademsistina.mk

 • 2017
  Редовен професор на Катедра за физиологија-Медицински факултет
  Медицински факултет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
 • 2005
  Докторски студии на Медицински факултет
  Медицински факултет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
 • 1996
  Специјалист по интерна медицина
  Медицински факултет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
 • 1980
  Медицински факултет-Доктор на медицина
  Медицински факултет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје

2021
Клиничка Болница „Аџибадем Систина“
Доктор во Премиум центар за здрав живот

1998
Кошаркарски клуб МЗТ Скопје
Доктор на кошаркарскиот клуб МЗТ Скопје

2015
Кошаркарска федерација на Северна Македонија
Доктор на првиот тим на Кошаркарската федерација

2004
Олимписки Комитет на Македонија
Претседател на Здравствена Комисија на Олимписки Комитет на Македонија

1986
Медицински факултет
Институт за физиологија