fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Слободан Дракулевски

Специјалист по гинекологија и акушерство

1993
Медицински факултет – асистент – Катедра за гинекологија и акушерство
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1992
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1984
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство„Мала богородица“ – Скопје
претседател на Управен одбор
1992 – 2001
Универзитетски клинички центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, Оддел за високо ризична бременост
1985 – 1992
Универзитетски клинички центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје, доктор по општа медицина