fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Симона Антониевска

Доктор на медицина, специјализант по педијатрија

2019 – во тек

Специјализант по педијатрија, специјализација по педијатрија, Медицински факултет

Универзитет „Св. Кирил и  Методиј“-Скопје

 

2012

Медицински факултет

(општа медицина)

Универзитет „Св. Кирил и  Методиј“-Скопје

2023

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Доктор на медицина

 

2022 – 2023

ПЗУ „Старс-Медика“, Скопје

Доктор на медицина

 

2019 – 2022

ПЗУ „А-Е Медика“, Скопје

Доктор на медицина

 

2016 – 2019

ПЗУ „Линкест“, Скопје

Доктор на медицина

 

2014 – 2016

ПЗУ „Мултимедика“, Скопје

Доктор на медицина

Лекарска комора на Македонија

 

 Англиски

Српско-хрватски

Nonkulovski D, Duma F, Muaermoska Kanzoska L, Adili Ademi L, Pavlovska H, Antonievska S, Krsteska E, Nedelkoska A. Клиничко препознавање на Рет синдром. Македонски Медицински преглед 2022;76(3)

Благодарница од Лекарска комора на Република Македонија за особен придонес и ангажман при справување со пандемијата предизвикана од корона вирусот COVID-19