fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Роберт Домазетов

Специјалист по анестезиологија со реаниматологија

1994
Медицински факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

1998-2011
КАРИЛ
Раководител на отсек за трансплантација

2011-2020
Ремедика
Анестезиолог

 

2020-сега

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Одделение Анестезија и Операциони сали

Лекарска комора
Македонско лекарско друштво
ЗЛАРИЛ- Македонско лекарско друштво

Коавтор на „Continuous vs patient – controlled epidural analgesia for labour analgesia and their effects on maternal motor function and ambulation”
2014