fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Нинослав Велјановски

Специјалист по трансфузиологија

1984 година – специјалистички испит
Републички завод за трансфузиологија
1977 година – Медицински факултет Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје

2018 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за дијагностички лаборатории, специјалист по трансфузиологија
1977 година Институт за трансфузиологија

Здружение на трансфузиолози на Република Македонија