fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Невена Димовска

Андролог - Андролошка лабораторија

2017
Природно-математички факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2017
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
ИВФ биолог

Англиски и германски јазик