fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Младен Ристески

Специјалист по гинекологија и акушерство

2014 год.
Специјализација Гинекологија и акушерство
Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство Скопје

2007 год.
Медицински Факултет Скопје
Универзитет Кирили и Методиј Скопје

2022
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство
Специјалист по гинекологија и акушерство

02/2015 – 09/2022
Специјална болница за Гинекологија и акушерство Мајка Тереза Чаир Скопје
Специјалист гинеколог акушер

10/2014 – 02/2015
Приватна болница Свети Лазар Скопје
Специјалист гинеколог акушер

10/2012 – 10/2014
Приватна клиничка болница „Аџибадем Систина“ Скопје Специјализант на оддел за гинекологија и акушерство

12/2008 – 08/2009
Ординација по општа медицина и специјалистичка ординација по трудова медицина Прима-мед Скопје
Доктор по општа медицина

03/2008 – 11/2008
ПЗУ Поликлиника Интергин Скопје
Доктор по општа медицина

Председател на комисијата за БПО при министерство за Здравство

Англиски и Хрватски