fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Митко Илиевски

Специјалист по радиологија

2018 (во тек)
Трет циклус студии – Докторски студии по клиничка медицина
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2020
Медицински факултет
Специјалист по радиологија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2009
Медицински факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2022
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за дијагностичка и интервентна радиологија, радиолог

2020 – 2022
Медицински факултет,
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје
Aсистент

2014 – 2022
ЈЗУ УИ за радиологија – Скопје
радиолог

МАР – Македонска асоцијација на радиолози
ESR – European Society of Radiology
ESOI – European Society of Oncologic Imaging