fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Мирослав Темелковски

Специјалист по гинекологија и акушерство

1999
Примариус
Министерство за здравство – Скопје, Р. Македонија
1987
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1980
Медицински факултет – Скопје, Р.Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2004 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ – Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство
1990 – 2004
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Асистент GAK
1981 – 1990
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство