fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Миле Марин

Специјалист по стоматолошка протетика

2011 – 2012
Безметална керамика
Сирона тренинг центар Бенсхајм, Германија
1995,96
Фиксни надокнади (метал керамика) – Проф. Хербер Фрик
Тренинг Центар ИВОКЛАР, Шан, Лихтенштајн
1994
Мобилна протетика
Едукативен центар ЛЕК – Љубљана, Словенија
1990
Специјалист по стоматолошка протетика, Стоматолошки факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1987 – 1990
Универзитетски клинички центар – Скопје
Клиника за стоматологија
1983
Стоматолошки факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2013 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за Стоматологија, специјалист по стоматологија
2007 –
ПЗУ М2 Дентал
Специјалист по стоматологија
1982 – 2007
Медицински центар Охрид
Оддел за Стоматологија

Македонско стоматолошко друштво
Здружение на стоматолошка протетика на Македонија