fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Милан Климкаров

Доктор по општа медицина - Специјализант по општа хирургија

2019
Медицински факултет
Св. „Кирил и Методиј“ Скопје

2021 –
Аџибадем Систина

2020
ПЗУ „Далибор&Лиле“
Доктор по општа медицина

2019
ПЗУ „Жан Митрев клиник“ Научноистражувачка работа и обработка на database податоци, Полуинтензивна нега, Интензивна нега, Одделение, Оддел анестезија – доктор по општа медицина.

EMSA (European Medical Students Association)
MMSA (Македонска медицинска студентска асоцијација): 2-годишен мандат 2017-2019 како Национален офицер за јавно здравје.

Англиски јазик -сертифицирано Б2 ниво
Хрватски јазик – сертифицирано C1 ниво