fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Марјан Димитровски

Специјалист по кардиологија

1998
Специјалист по интерна медицина, – Медицински факултет, Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1991
Медицински факултет, Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија, Специјалист интервентен кардиолог
1996 – 2010
Универзитетски клинички центар – Скопје
Клиника за кардиоваскуларни заболувања, Интензивна нега

ESC – Европска кардиолошка асоцијација