fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Марија Васиќ-Атанасовска

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2018

Докторант на 3. циклус докторски студии по клиничка медицина

„Св.Кирил и Методиј” Скопје

2017

Специјализација по анестезиологија со интензивно лекување

„Св.Кирил и Методиј” Скопје

2009

Медицински факултет Скопје

„Св.Кирил и Методиј” Скопје

2019

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување – на Одделот за анестезија и операциони сали

2017-2019

ЈЗУ „Св. Наум Охридски”

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2014-2017

ЈЗУ „Св. Наум Охридски”

Доктор на специјализација

2010-2014

КАРИЛ

Доктор на специјализација

Македонска лекарска комора

Здружение на лекари по анестезија, реанимација и интензивно лекување на Р Македонија

Македонско лекарско друштво