fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Марија Томова

Молекуларен биолог

2021
Природно-математички факултет, Молекуларна биологија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје

2022
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Молекуларна дијагностика, молекуларен биолог

ИДСБ – Истражувачко друштво на студенти биолози
ФСС – Факултетско студентско собрание

Англиски јазик
Германски јазик