fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Марија Гашоска

Специјалист по неврологија

2002 -2008
Медицински факултет – Скопје
Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје
2011- 2016
Специјализација по неврологија
Медицински факултет
Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје

2016 – сега
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за неврологија
2009 – 2015
ПЗУ „Д-р Марија“
Доктор по општа медицина

Лекарска комора на Р Македонија
Лекарска комора на Р Словенија
Невролошко друштво на Р Македонија

Англиски
Словенечки
Српски / Хрватски