fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Леонардо Камењарски

Специјалист по педијатрија

1991
Специјалист по педијатрија – Медицински факултет Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје Р.Македонија
1979
Медицински Факултет – Скопје, Р.Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје Р.Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија
1981 – 2010
Здравствен дом – Скопје

УНИЦЕФ,
СЗО