fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Катерина Стојановска

Биохемичар

2011
Институт за Биологија -Природно- математички факултет      Универзитет Св. „Кирил и Методиј”

2015      
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Дијагностички Лаборатории- Биохемиска Лабораторија