fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Јован Стрезоски

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2023

Медицински факултет Скопје

специјалист по Анестезиологија со интензивно лекување

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

 

2010

Медицински факултет Софија

доктор по општа медицина

Медицински универзитет Софија

Клиничка Болница „Аџибадем Систина“

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

Кардиохирургија

 

 

2013-2023

Специјална болница за ортопедија и трауматологија

Св. Еразмо Охрид

анестезија