fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Јован Србиновски

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2009
Специјализација по анестезиологија и реаниматологија – Медицински факултет
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2000
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиохирургија, специјалист анестезиолог
2006 – 2010
Градска болница – Скопје
Одделение за анестезија и реанимација
2001 – 2006
Градска болница – Скопје
Одделение за анестезија и реанимација, волонтер