fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Д-р Јован Костадинов

Специјалист по гинекологија и акушерство

2004
Примариус
Министерство за здравство – Република Македонија
1989
Специјализација по гинекологија и акушерство –
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1982
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ – Скопје

1983 – 2001
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје